Kommunalvalg 2013

Jeg stiller op for Enhedslisten til kommunalvalget 2013 i Herning Kommune. Selv om du ikke kan stemme i Herning eller ikke har tænkt dig at stemme på Enhedslisten, så er det stadig vigtigt at stemme. Så sæt kryds i kalenderen den 19. november 2013, så du får sat kryds på stemmesedlen.

Min primære mærkesag er, at vi i samfundet skal omstille til bæredygtighed. Vores jord kan ikke holde til vækst uden omtanke, hverken nu eller i fremtiden. Jeg tror på, at omstillingen skal ske med små skridt – vi kan ikke bare lave alting om i et snuptag. I mit eget liv er tommelfingerreglen, at jeg ændrer de ting, som ligger lige for: Køb økologisk mælk, sorter pap fra og aflever det på genbrugsstationen, sluk lyset i rum jeg ikke bruger osv. Det er ikke altid, det lykkes 100 procent. Men 70 procent er bedre end 0 procent.

Du kan læse meget mere om mine holdninger på forskellige valgtjenester på nettet. Jeg har en profil på AOH.dk og på DR.dk. Desuden støtter jeg kampen mod social dumping. Er du særligt interesseret i folkeskolen og implementeringen af folkeskolereformen, så har jeg besvaret Fagbladet Folkeskolen undersøgelse om de kommunale kandidaters holdninger til området. Endelig kan du følge mig på forskellige sociale medier og her på bloggen.

Enhedslisten i Herning har sin egen hjemmeside og en side på Facebook. Derudover blogger vores spidskandidat Jørn Vedel Eriksen i jørnsdagbog.dk – stort og småt fra en meget aktiv valgkamp.

Endelig kan du altid besøge Enhedslistens hjemmeside. Her finder du alt om, hvem vi er og hvad vi står for.

Godt valg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *