Spring til indhold

Casper Rækjær – massage, musik og web

Fra 1. maj står jeg på egne ben. Slut med den sikre indtægt fra et fast job – fremover er Casper Rækjær det fundament, jeg skal stå på.

Jeg har længe gået med tanken om, at det kunne være sjovt at starte op for mig selv. Et halvt livs erfaringer fra forskellige områder har givet lyst til at skabe en ny og bedre balance i mit arbejdsliv.

Da jeg i 2021 blev færdig med min grunduddannelse som fysiurgisk massør, blev det hele meget konkret. Det er dét, jeg vil. Og hvis det ikke altid bærer 100 procent, kan jeg altid trække på mine øvrige kompetencer.

Derfor har jeg startet Casper Rækjær:

  • I Rækjær Massage tilbyder jeg fysiurgisk massage hos dig, hvad enten det er privat eller i din virksomhed. Ud over den dybe behandling af smerter og gener, kan du også få velvære-massage, som er rettet mod generel afspænding og afslapning af kroppen.
  • I Rækjær Web kan du få en hånd med til dit webprojekt. Det kan både være en helt ny hjemmeside, rettelser og udvidelser af en eksisterende eller hjælp til at styre projektet sikkert i mål.
  • I Rækjær Musik kommer jeg og spiller guitar og synger, for eksempel til et arrangement på en institution, til en reception, på din café eller under middagen. Har du brug for en trommeslager eller cajon-spiller, stiller jeg også gerne op.

Historiker, websmed og musiker

Jeg er oprindeligt uddannet som historiker. Det lærte mig en masse om at sætte mig ind i og overskue store og komplekse stofområder. Det er såvel teori som metode fra historie-uddannelsen, jeg har taget med mig og brugt gennem årene.

Hurtigt efter jeg fik min kandidatgrad, blev jeg fanget i nettet. Det var dengang, vi fik kørekort til PC, og hvor vi skulle på kursus for at lære at bruge Word, Excel og så videre. I den forbindelse fik jeg smag for at lave hjemmesider. Internettet var en fantastisk og ret ny mulighed for at komme i forbindelse med andre – en helt ny måde at skabe forbindelse mellem mennesker på.

Web og IT blev således omdrejningspunktet i mit arbejdsliv gennem 20 år. Det var en fantastisk tid, hvor vi blandt andet lavede de første løsninger til selvbetjening i det offentlige. Vi arbejdede også meget med at udvikle tilgængelige løsninger og skabe løsninger, der fungerede på mobiltelefoner og tablets.

For nogle år siden skiftede jeg så spor. Jeg blev familieplejer og tog dermed skridtet ind i det pædagogiske område. I de senere år har jeg arbejdet med voksne handicappede, primært på et dagtilbud men også som vikar på et døgntilbud.

Sideløbende med alt dette har jeg holdt gang i musikken. Jeg startede bag et trommesæt i de helt unge år. Det har jeg holdt fast i, selv om jeg i dag bruger det meste tid på en cajon. Jeg har desuden altid holdt af at spille guitar og at synge.

I det musikalske værksted skriver jeg også sange ind imellem. Det indspiller jeg i mit lille hjemmestudie, hvor jeg også mikser og producerer efter bedste evne. Sangskrivning er en skøn måde for mig at slappe af på.

Og hvad så nu

Lige nu arbejder jeg på at få afsluttet mit nuværende job på en god og ordentlig måde. Derudover skal jeg have startet Rækjær Massage op. Og der er mange ting at få ordnet og afklaret i en ny virksomhed.

Men det er sjovt, spændende og på alle måder givende. Jeg glæder mig enormt meget til at møde en masse nye mennesker og at tage fat på livet som behandler.

Her på hjemmesiden vil jeg hen ad vejen fortælle lidt om, hvad jeg laver, hvad der optager mig i tiden, og hvor jeg er på vej hen. Jeg håber, du kigger forbi ind imellem.

Bedste hilsner fra Casper