Spring til indhold

Om mig

Jeg har efterhånden levet halvdelen af mit liv. Det fylder godt i rygsækken. Og ved indgangen til 2022 besluttede jeg, at det var tid at finde de bedste ting frem i lyset.

Jeg blev uddannet som fysiurgisk massør i 2021. Det var lidt af en åbenbaring. For nok havde jeg en fornemmelse af, at jeg kunne lette de værste gener med lidt autodidakt massage. Men da jeg fik lært det rigtigt – og fyldt noget teori på – så åbnede der sig en helt ny verden for mig. For hvor er det dog fantastisk at kunne hjælpe andre med at begrænse de daglige gener, der sidder rundt omkring i kroppen!

Så nu er behandling af kroppen blevet det spor, jeg vil følge i mit arbejdsliv. Helt slipper jeg dog ikke web. Det er et område, jeg har arbejdet med i rigtig mange år – og som jeg stadig holder af at beskæftige mig med. Så hvis der dukker et spændende webprojekt op, tager jeg gerne fat.

Og så er der musikken. Jeg har spillet trommer, så længe jeg kan huske – og guitar næsten lige så længe. Jeg har spillet næsten alle genrer, og jeg nyder den energi der opstår, når vi skaber musik sammen; såvel musikere som tilhørere. I dag spiller jeg mest cajon, dén der trommekasse man sidder på. Guitar og sang fylder også en del, både når jeg sidder og skriver sange selv, og når jeg spiller for eller med andre – for eksempel under en middag, på en institution eller til en reception.

Der er alle disse ting, jeg har fundet frem og stiller skarpt på. Til stor glæde for mig selv – og forhåbentlig også for dig og andre, som jeg møder på min vej.

Alt det bedste,
Casper