Enhedslisten er i byrådet i Herning

Resultat for Enhedslisten til kommunalvalget 2013 i Herning

Valget er ovre, folket har talt, og vi har sammensat en ny kommunalbestyrelse i Herning Kommune. Heldigvis valgte kommunens borgere, at Enhedslisten skal være repræsenteret de næste fire år. Det bliver vores spidskandidat, Jørn Vedel Eriksen, der skal udfylde rollen som rød-grøn opposition – en opposition der på én gang sætter skarp og kritisk fokus på de nødvendige forandringer i kommunen, og som samtidig søger indflydelse gennem konstruktiv dialog og samarbejde. Jeg glæder mig til arbejdet i baggrundsgruppen.

Jeg fik selv 30 personlige stemmer, og det er jeg meget glad for: Tak. Det er kun knap to år siden, jeg flyttede til kommunen, så jeg har ikke det store netværk at trække på. Til gengæld håber og tror jeg, at det er lykkedes at fortælle klart og tydeligt, hvad vi står for i Enhedslisten, og hvordan jeg ønsker at omsætte det i praktisk politik; for en bedre Herning Kommune.

Nu starter så det hårde arbejde i og omkring kommunalbestyrelsen. Desuden kunne det i skrivende stund godt lugte lidt af, at regeringen overvejer et rask lille julevalg til Folketinget. Jeg kunne ellers godt bruge en pause fra den hektiske hverdag, en valgkamp byder på. Men kommer det, så kommer det. I Enhedslisten er vi altid klar til at dyste på politiske holdninger og menneskelige værdier.

Tags: