Nyt hjemmesidedesign – og nyt fokus

Det hele begyndte med, at coronasmitten kom til Danmark. Pludselig lukkede alt ned – også min arbejdsplads. Og Tilde blev sendt hjem fra skole og skulle vænne sig til, at hun ikke havde det daglige, sociale fællesskab med sine venner og veninder.

Imens hun var i hjemmeskole her, fandt vi på at lave en blog: Tildes hjemmeskole. Det var rigtig sjovt at lave for os begge to. For mig gav det også fornyet inspiration til at kaste mig over mine øvrige websites og blogs.

Derfor er raekjaer.dk ved at få en overhaling. Jeg tager udgangspunkt i Neve-themet. Samtidig bruger jeg opdateringen til at få testet Gutenberg ekstra grundigt. Hvad fungerer godt, hvad er tvivlsomt, hvilke plugins til blokke og templates er brugbare, hvad med tilgængeligheden og så videre.

Arbejdet er ikke færdigt endnu. Men det nærmer sig stille og roligt. Ud over det visuelle flytter jeg også fokus i selve indholdet. Jeg vil fokusere en del mere på musik, så de øvrige emner bliver nok udfaset stille og roligt. Webdelen flytter jeg over på crae.dk, efterhånden som jeg får justeret den også..

Så det ender nok med en musik-blog, en web-blog – og periodiske nedslag i livet som sådan 🙂